Toezicht

Tacsupport is de aangewezen partner als het gaat om toezicht op het water. Met onze volledig uitgeruste vaartuigen kunnen wij efficiënt en professioneel toezicht houden en/of bewakingsdiensten uitvoeren. In de huidige maatschappij blijft terreurdreiging een onderwerp van gesprek, waarbij maritieme bedrijven, rederijen en terminals steeds vaker beslissen om ook vanaf de waterzijde controle uit te oefenen op de omgeving.
Bij een inzet van ons patrouille vaartuig kunt u kiezen voor toezichthouders, of eventueel een volledige bemanning met beveiligings- en antiterreur achtergrond. TacSupport is daarmee tevens dé specialist in havenbeveiliging en ISPS. Eventueel kunnen wij de patrouilleboot voorzien van bewakingscamera’s die op afstand te bekijken zijn.

Evenementen

Naast de nautische sector bedienen wij ook de Nederlandse evenementenbranche met onze vaartuigen. Tijdens grote (dance) events werken wij samen met beveiligingsbedrijven om zo te zorgen dat zij extra toezicht hebben vanaf het water. U moet hierbij denken aan het signaleren van inklimmers, drugsgebruikers en andere zaken die vaak aan de waterkant plaatsvinden.